Čime se mi bavimo?

Ž ivimo u uzbudljivom i burnom vremenu – vremenu kontrasta. Nikada do sada nije bilo toliko prilika kao danas. Savremene tehnologije, internet, investicije, e-poslovanje, i još mnogo toga, nude sve više mogućnosti, a mi samo treba da ih uvidimo i iskoristimo.

Istovremeno, tužna je statistika da u savremenom svetu ima sve manje i manje stabilnosti, tako da je teško osloniti se samo na siguran posao, koji Vam obezbeđuje pristojnu penziju.

ICI Finance Consulting LP kompanija želi da pruži potrebne informacije o savremenim metodama investiranja i generisanja dodatnih prihoda i metoda finansijske zaštite za sebe i svoju porodicu, kao i ličnog samousavršavanja i rasta.
ICI Finance Consulting LP je Engleska investiciona kompanija koja posluje kroz Asset Management. Pruža usluge konsaltinga i generisanja pasivnog prihoda našim investitorima kroz saradnju sa partnerima i kompanijama iz Rusije.

Investiranjem kroz ICI Finance Consulting LP investitori mogu od svoje investicije zarađivati do 10% mesečno.
Kupovinom investicionog paketa kompanija Vam omogućava zaradu od investicije do 340%.
Kapital se generiše kroz Kriptovalute, Forex, Binary options, Mikrofinansije.
Prisutna je diferencijacija biznisa, što je najveća sigurnost svih investicija.

Cilj ICI Finance Consulting LP je:

  • Sažeto objasniti ljudima koji nemaju specijalnog ekonomskog ili finansijskog obrazovanja, suštinu strategije isplativih investicija

  • Davati individualne konsultacije o akumulaciji finansijskih sredstava i njihovog mudrog ulaganja u cilju stvaranja finansijske stabilnosti svoje porodice, svog biznisa, tj. stabilnosti života u celini.

  • Pomoći im da ostvare pasivni prihod investirajući kroz ICI Finance Consulting i budu sigurni da je njihova investicija sigurna od strane Rezervnog Fonda.

  • Pokazati u realnom vremenu proces ulaganja kapitala u dostupne tržišne investicione portfolija za generisanje i reinvestiranje prihoda

business-people

Utisci naših investitora

Investitor sam vise od pet godina,Stabilnost,redovne isplate i ono najvaznije, poverenje su ICI atribut.Nastavicu sa reinvesticijama i ubuduce sa osmehom na licu.

 

 

 

 

 

 

 

Igor Zorić

Igor Zorić

Vagmedia

Prikljucila sam se kompaniji posle dva kontakta. Prvi je bio preko FB a drugi u poslovnim prostorijama u Beogradu. Sve mi je izgledalo stvarno, realno, bez pritisaka . Presudno je bilo da cu imati stabilan pasivan prihod a da ne moram stalno nekog traziti da se ukljuci u posao. I stvarno, prihodi su redovni.

 

 

 

Zorica Tiosavljević

Zorica Tiosavljević

Ono po čemu se ova kompanija izdvaja od drugih su nezavisnost, finansijska stabilnost, diferencijacija biznisa. Takođe bih istakao i sjajan konsalting u okviru kompanije. Spremni su odgovoriti na svako Vaše pitanje, poznaju poslovne modele generisanja poslovnog prihoda i realizaciju istih uz pomoć kompanije.

 

 

Aleksandar P.

Aleksandar P.

ICI Finance Consulting за мене е ИНВЕСТИЦИЈА НА ГОДИНАТА, која верувам ќе биде за многумина. Реална компанија преку која може да се оствари одличен пасивен приход. Имат одговор на сите прашања. Немам притисок да продавам или да бидам агресивна со околината. И уште ова – која банка може да ни исплати месечно по 20% за вложените пари?

 

Nadežda Spasovska

Nadežda Spasovska